Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzemen al navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la web és capaç de recordar la seva visita quan torna a navegar per aquest lloc. Els galetes tendeixen a emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, Estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accedir a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta ha de permetre adaptar el contingut web al seu perfil i necessitats, sense galetes serveis oferts per qualsevol pàgina s’esgotaran significativament. Si voleu més informació sobre quines són les galetes, El que la botiga, Com eliminar-los, impossibilitar-los, etc.,

L’Agència Espanyola de directrius de protecció de dades de procedir al detall l’ús de galetes fent aquest lloc web per informar-vos amb la màxima precisió possible.

Aquest lloc web utilitza el següent galetes de tercers:

Analítica Google: Botigues galetes per produir estadístiques sobre el trànsit i el volum de visites d’aquesta web. Utilitzant aquest lloc web vostè consent el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de drets en aquest sentit cal fer-ho per comunicar-se directament amb Google.

D’altra banda, si vol no ser rastrejat per Google Analytics a través de totes les pàgines web, amb el següent link:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret a desactivar o eliminar les galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es duen a terme diferent depenent del navegador que utilitzeu.

Aquest lloc web o els seus representants legals no són responsables del contingut o l’exactitud de les polítiques de privacitat que pot tenir el tercer referit a aquesta política de galetes.
Navegadors web són eines responsables per emmagatzemar el galetes i des d’aquest lloc ha de ser el dret a eliminar o inhabilitar-los. Aquest lloc web ni la seva representació legal no pot garantir la correcta o incorrecta manipulació de la galetes als navegadors anteriors.
En alguns casos és necessari instal lar galetes per ajudar el navegador recorda la seva decisió de no acceptació d’ells.
En el cas de la galetes Analítica Google, les tendes la galetes en servidors situat als Estats Units i es compromet a no compartir amb tercers, excepte en els casos en que és necessari per al funcionament del sistema o quan la Llei exigeix per a aquest propòsit. Segons Google no es desa la seva adreça IP. Google Inc. És una empresa que s’adjunta a l’acord de port segur, que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció segons normativa europea. Podeu consultar informació aquí en aquest enllaç. Informació sobre l’ús de galetes de Google Adjuntem aquest enllaç.
Per a qualsevol consulta o pregunta sobre aquesta política de galetes no dubteu a contactar amb nosaltres mitjançant la secció de contacte.